Noordersluis 22 3526 KX Utrecht Telefoon 030 280 3310
Weer voor Kortenhoef
Vandaag
Morgen

Wieman en Sluijs BV

Wiemans en Sluijs

Nieuws

Overname bedrijf door Van Schaik Verwarming in De Meern 31-03-2017

Geachte relatie,

Middels dit bericht willen wij u meedelen dat per 1 april 2017 de bedrijfsactiviteiten van Wieman en Sluijs B.V. overgenomen zijn door de firma Van Schaik Verwarming in De Meern.

Van Schaik Verwarming heeft al ruim 45 jaar ervaring in de installatie branche en is, net als Wieman en Sluijs, een partij die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij dragen onze klanten dan ook met een gerust hart over aan deze betrouwbare partij. 

Ons personeel Carla Hart (kantoor) en Gerrit van Werkhoven (servicemonteur) zullen meegaan naar Van Schaik Verwarming en blijven dus voor u de vertrouwde contactpersonen.

Vacature ervaren servicemonteur 29-06-2016
WIJ ZIJN OP KORTE TERMIJN OP ZOEK NAAR EEN ONDERHOUD/SERVICEMONTEUR.

 
 

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

 

  • Het oplossen van storingen in verwarmings- en warmwatertoestellen
  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties van verwarmings- en warmwatertoestellen.
  • Het afstellen en inregelen van verwarmins- en warmwatertoestellen
  • Het informeren, adviseren en instrueren van de klant over de installatie en verwarmings- en  warmwatertoestellen.
 

 

 

 

 

 

Nefit introduceert Nefit Easy 19-07-2013

Nefit introduceert Nefit Easy, een slimme thermostaat die op afstand kan worden bediend via smartphone, tablet of pc.
 

Installateur adviseert bij verbetering woning 12-04-2013

Veel ouderen met een eigen woning zien de installateur als belangrijke informatiebron om een woning 'leeftijdproof' te maken. De reden is dat veel aanpassingen (badkamer, traplift, alarmeringssysteem) van installatietechnische aard zijn.

Nederlanders staan open voor woningverbeteribng 12-04-2013

Nederlanders willen graag het binnenklimaat in hun woning verbeteren en laten zich bij de renovatie en aanschaf van nieuwe producten leiden door minder energieverbruik, meer comfort en betere ventilatie. Dit geldt voor zowel huurders als woningeigenaren.

Meerjarig onderhoudscontract heeft de toekomst 09-04-2013

Het zogenoemde ontzorgen van de klant is voor veel installateurs een belangrijke drijfveer. Als gevolg daarvan wordt het meerjarige onderhoudscontract steeds belangrijker. 

Cv-ketels krijgen vanaf 2015 energiesticker 09-04-2013

Vanaf 2015 wordt elke verpakking van een cv-ketel voorzien van een energielabelsticker die inzicht geeft in de energie-efficiency. Dit soort stickers kennen we al voor onder andere witgoed en auto's.

Energietarieven blijven stijgen de komende jaren 07-01-2013

In de laatste 10 jaar is de prijs voor 1 M3 gestegen van 62 ct naar 82 ct. Dit is een stijging van 7,5% en de verwachtijgen worden

Slechtwerkende geisers 01-01-2013

Jaarlijks overlijden 11 mensen aan de gevolgen van een vergiftiging door koolmonoxide, daarnaast worden er ieder jaar gemiddeld 150 slachtoffers behandeld op een spoedeisende afdeling van een ziekenhuis. Oorzaak is vaak een slecht werkende geiser of cv ketel.
 

Service
  • Service Wieman en Sluijs heeft een team van zeer ervaren vakmensen voor u klaar staan. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Uw cv-ketel of boiler houdt zich nu eenmaal niet aan kantooruren. Wij dus ook niet.  Lees meer...
  • Service-abonnement Abonnementsomschrijving   A.  De onderhoudsbeurt omvat de volgende werkzaamheden, die jaarlijks worden uitgevoerd:   CV-Ketel Lees meer...
  • Storingsnummers Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar. Heeft u een serviceabonnement en zit u in de kou?  Voor storingen bel  030 280 3310 Lees meer...